Tricou „STOP AIDS”

stop aids t shirtCampania „STOP AIDS”

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in martie 2002, a carei misiune este imbunatatirea calitatii vietii persoanelor infectate si afectate HIV/SIDA din Romania. Infiintarea Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania a venit ca raspuns la nevoia de diversificare a serviciilor existente in domeniul HIV/SIDA. ADV Romania isi desfasoara activitatea la nivel national avand centre in Iasi, Constanta si Targu Mures (www.alaturidevoi.ro).

Unitatea protejata autorizata Util Deco, cu ateliere in Iasi, Tg. Mures si Constanta, este sectie interna a Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania si are angajate persoane cu handicap, inclusive tineri infectati cu HIV in anii 1987-1992 in spitalele din Romania si ajunsi acum la varsta integrarii pe piata muncii.
In acest moment Util Deco are la Iasi ateliere de legatorie-tipografie-multiplicare, de arta mestesugareasca si pictura, si servicii de organizare evenimente speciale, ateliere de confectionare lumanari, productie/creatie IT, ateliere de croitorie, in cadrul carora sunt angajati 27 persoane cu handicap (www.utildeco.ro).
Unitatea protejata autorizata, este structura lucrativa in care minimum 30% dintre angajati sunt persoane cu handicap, la Util Deco 80 % dintre angajati avand acest statut.

Codul produsului: 000007
PRET: 39.60 LEI
COMANDA PRIN TELEFON: 0232 313 214; 0757 110 247

LINK MAGAZIN
tricou_stopstop aids t shirt

In acest moment este in stoc doar marimea L.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s