Plata

Cum se face plata

Poti opta pentru livrarea prin posta (dar atentie sa nu se piarda avizul postal; in plus va trebui sa mergi personal si sa iti ridici pachetul de la oficiul postal) sau prin curierat rapid.

Prin Curierat Rapid, dupa ce ai comunicat adresa de livrare , numele si un numar de telefon ONG-ului de la care doresti sa cumperi si primesti confirmarea comenzi tale, in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii (in functie de firma de curierat si cum se misca ONG-ul), un curier va fi la usa ta pentru a-ti preda coletul.

Nu trebuie sa iti faci griji daca nu esti din Bucuresti sau dintr-un oras mare pentru ca firmele de curierat deservesc peste 800 de localitati din tara.

Nu trebuie sa iti fai griji daca ai un program incarcat si nu esti in timpul zilei acasa.

Courierul te va suna si veti stabili impreuna detaliile livrarii. La livrarea coletului platesti contravaloarea produselor si te poti declara fericitul posesor al ceea ce ai comandat SIMPLU, RAPID, EFICIENT.

Pentru ONG-urile care inca nu sunt participante, rambursurile se fac in cont, nu este necesara chitanta, este suficienta factura acoperitoare transport+ pret produs.

Cu stima,

Adrian IORGA(Fan Courier)

Conditii de returnare

Potrivit legislatiei din Romania, cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul (sau relatia comerciala) cu comerciantul, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Legea spune insa, ca poate fi obligat la plata cheltuielilor directe cu returnarea produselor.
Pentru produse, termenul de 10 zile lucratoare incepe de la data primirii acestora de catre consumator. Momentul incheierii contractului  la distanta este echivalent, de regula, cu momentul in care cumparatorul primeste confirmarea comenzii sale. Legislatia romaneasca impune vanzatorului sa aduca la cunostiinta clientilor detalii privind identitatea sa.
De asemenea, cumparatorul va fi informat asupra caracteristicilor esentiale ale produselor, asupra pretului de vanzare cu amanuntul, cheltuielilor de livrare si modalitatilor de plata si livrare.
In conformitate cu reglementarile in vigoare, orice client poate returna produsul in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii comenzii, fara justificarea returnarii. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa-si pastreze integritatea fizica. Returnarea se face pe cheltuiala consumatorului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s